Cina jejaring Alat UNTL075 pabrik jeung pabrik | Uniconm

Jejaring Alat UNTL075

Pondok Description:

Description: You’re working with RJ11, RJ12, RJ45, RJ22 modular plugs. It has plug holders for the three different modular plug types Feature: RJ11(6P4C), RJ12(6P6C), RJ45(8P8C), RJ22(4P4C), and 4P2C all in one crimping tool For both telephone and network wiring You can cut, strip, and crimp with this one tool Tool is intended for crimping the CAT5E and CAT6 connectors Lock function for easy storage


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Description:
    Anjeun nuju gawé bareng RJ11, RJ12, RJ45, RJ22 plugs modular. Cai mibanda Panyekel colokan pikeun tilu jenis colokan modular béda

    fitur:

    RJ11 (6P4C), RJ12 (6P6C), RJ45 (8P8C), RJ22 (4P4C), sarta 4P2C sadayana dina hiji alat crimping
    Pikeun duanana telepon tur jaringan wiring
    Anjeun tiasa motong, strip, sarta crimp kalawan hiji alat ieu
    Alat dimaksudkeun keur crimping nu CAT5E na CAT6 panyambungna fungsi konci pikeun neundeun gampang


  • Saméméhna:
  • Hareup: